achtergrond slider

Wat onze klanten zeggen?

Bent u benieuwd naar wat onze klanten over Tanworld zeggen? Hieronder vindt u enkele reviews.

 • geschreven door Zonnestudio Suntime
  Ben zeer tevreden over het gebruik van Tanworld.

  Prachtig systeem werkt perfect. In een oogopslag volledig overzicht over bijv. voorraadbeheer, dag / maand omzetten, klantenbeheer etc. Heel uitgebreid systeem en gebruiksvriendelijk. Albert is altijd bereikbaar voor vragen.
  TOP TOP TOP   

   

 • geschreven door Simone van Zonnestudio Zonnestudio la playa
  Wij zijn super tevreden over Tanworld!

  Wij zonnestudio la playa en zijn super tevreden over tanworld.
  Hele goede service. Vriendelijke medewerkers. Helpen gelijk als er iets is.

  Top bedrijf.

 • geschreven door Nancy van Detailhandel La Copine
  Er heeft slechts ander halve week tussen de aanvraag van mijn offerte en levering van het complete systeem gezeten.

  Toen ik dacht aan een nieuw kassasysteem, raakte ik eerst wel even in lichte paniek bij het idee dat ik mezelf alles opnieuw aan zou moeten leren. Ik zou alles op moeten schrijven en stap voor stap het nieuwe systeem uit moeten proberen. Dit bleek totaal niet het geval te zijn en ik heb nergens problemen mee gehad. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik had het binnen een uurtje helemaal door. 

  Het plaatsen van Tanworld is ook erg snel gegaan. Mijn offerte kreeg ik vrijwel direct na de aanvraag toegestuurd. Ik hoefde maar een dagje na te denken voordat ik het kassysteem heb besteld. Er heeft slechts 1,5 week tussen de aanvraag van mijn offerte en de levering van het systeem gezeten. Ideaal dus als je oude systeem kapot is gegaan.

  Een voordeel vind ik dat het systeem zo gemakkelijk in gebruik is. Ik kan alles van het scherm aflezen en in principe wijst het zichzelf. Mocht ik toch ergens een probleem mee hebben, dan kan ik altijd bellen, zelfs in het weekend. Daarnaast kan ik handmatig mijn eigen barcodes aanmaken, dit is vooral handig als ik kleding inkoop bij confectiecentra. Als ik naar iets op zoek ben dan hoef ik de eerste drie letters maar in te voeren en het juiste artikel popt up.

  Ik zou Tanworld aan andere ondernemingen aanraden omdat de service uitmuntend is en het een zeer fijn eigentijds kassysteem is. Daarnaast is de all-in prijs een fijne bijkomstigheid, gezien het veel geld in de aanschaf scheelt, zeker als je ook geld in de voorraad moet steken.

 • geschreven door Hugo van Zonnestudio Summertan
  Vanaf het eerste gebruik verliep het meteen super. Wij willen geen ander systeem meer. Wat een uitstekende service!

  Vanaf het eerste gebruik verliep het meteen super. De kassa geeft duidelijk aan wat je moet doen. Hierdoor zijn er nergens problemen geweest. Voordat we het systeem in de zaak hadden staan hebben we een training gehad, waardoor we precies wisten hoe we het systeem in de praktijk konden gebruiken. Vervolgens zijn we Tanworld natuurlijk zelf gaan testen. De video's die beschikbaar zijn vinden wij een goede aanvulling. Vooral voor de nieuwe medewerkers die ergens niet uit komen. Daarnaast vinden we het fijn dat we op ieder moment van de dag kunnen bellen voor hulp.

  Het grote verschil met ons vorige kassysteem is de optie om het programma zo in te delen als wij dit zelf willen. We kunnen van alles aanpassen naar onze eigen wens. We hebben met Tanworld al een spaarsysteem opgezet voor onze klanten en ook kunnen zij abonnementen bij een externe partij kopen. De implementatie hiervan is vlekkeloos verlopen. Daarbij zijn de dingen die we graag hadden zien toegevoegd, nu ook daadwerkelijk  in het systeem verwerkt. Alleen maar pluspunten. Alles werkt perfect en het kassysteem is uiterst betrouwbaar. Wij zijn helemaal tevreden over Tanworld en willen geen ander systeem meer.

 • geschreven door Sanne van Kapsalon Hip & Zo
  Bij Tanworld betaal ik een vast bedrag per maand zónder extra kosten. Zo weet ik altijd waar ik aan toe ben.

  We stapten, zonder enkel probleem, van ons ouderwetse kassasysteem over naar Tanworld. Het gebruik van Tanworld wijst zich grotendeels vanzelf, maar je krijgt het systeem pas echt onder de knie door het in de praktijk te gebruiken. De uitleg was erg fijn en het systeem is gebruiksvriendelijk. Door een drukke periode op de zaak waren we nog niet helemaal aan het kasboek toegekomen, maar daar krijgen we nu gewoon uitleg over. Dat was geen enkel probleem!

  De keuze om Tanworld te nemen was niet moeilijk. We hebben naar één ander systeem gekeken, maar daar moet je eerst voor duizenden euro’s computersystemen aanschaffen voordat je er überhaubt een klantenbestand in kunt zetten. Nu betaal ik één all-inclusive bedrag en heb ik geen extra kosten voor een computer, scanners enzovoorts.

  De reden waarom ik Tanworld aan andere ondernemingen kan aanraden is niet tot één te beperken. Je kunt van tevoren het programma op je eigen laptop testen, om te zien of je het iets vindt. Daarnaast kun je Albert altijd bereiken indien je hulp nodig hebt. Het maakt niet uit of het weekend is of een koopavond. Verder zijn wij geen zonnestudio, maar dat is ook geen probleem. Je kunt alle namen van behandelingen en producten aanpassen naar jouw wensen. Alles gaat heel makkelijk, dus het is echt een aanwinst voor onze zaak!

  „Bij andere ondernemingen moet je eerst voor duizenden euro’s computersystemen aanschaffen. Bij Tanworld betaal ik een vast all-inclusive bedrag en heb ik geen extra kosten. Ook kan ik alle producten en behandelingen aanpassen, waardoor het niet uitmaakt dat ik geen zonnestudio heb!”

 • geschreven door Sandra van Beautysalon / zonnestudio Sun4life
  Ik wil Tanworld bij iedereen aanbevelen vanwege de vele functies en goede begeleiding ik kan op ieder gewenst moment van de dag bellen of mailen en ik word altijd meteen geholpen.

  De eerste keer dat ik Tanworld gebruikte heb ik alles eens flink in de soep laten lopen. Ik had wat verkeerde dingen ingesteld. Gelukkig hoefde ik maar één belletje te doen en het was meteen opgelost. Ik ben ontzettend goed begeleid, en het fijne is dat ik op ieder gewenst tijdstip kan bellen en ik meteen word geholpen. Ik ontdek iedere dag nog steeds nieuwe functies in het systeem en mijn team en ik zijn super te tevreden over Tanworld.

  Ons vorige programma was oud en lag ons totaal niet meer. Tanworld is van nú, onder andere dankzij het touchscreen-scherm en de vele functies; zo kunnen wij nu bijvoorbeeld de gegevens van onze klanten direct in het systeem opzoeken, terwijl deze op een tweede scherm precies zien welke zonnebanken er bezet zijn. En misschien nog het allerfijnste: wanneer de computer zou crashen blijven alle zonnebanken in ieder geval actief. Voorheen liep alles vast! Met Tanworld weet ik in ieder geval zeker dat ik me daar geen zorgen meer om hoef te maken. 

Je vindt Tanworld bijvoorbeeld bij